Wij stellen prijs op jouw veiligheid en privacy, daarom betaal je altijd via een beveiligde verbinding

Betalingsmogelijkheden

Hoe kan ik betalen?

iDeal

Je betaalt voor jouw bestelling bij ooglapjes.nl via iDeal, dit is snel, eenvoudig en 100% veilig.

Je kan er van uit gaan dat jouw veiligheid op ooglapjes.nl goed is geregeld. Zie je het slotje in de adresbalk van jouw browser voor onze domeinnaam? Dat betekent dat je deze webwinkel via een SSL verbinding bezoekt.

Dat wil zeggen dat jouw gegevens altijd veilig via een versleutelde verbinding worden verstuurd.

Achteraf betalen

Je kunt jouw bestelling ook via “Achteraf betalen” voldoen. Als je kiest voor deze betalingsmethode ontvang je een betalingsverzoek van Klarna. De betalingstermijn voor achteraf betalen is 14 dagen.

Lees voordat u gebruik maakt van deze betalingswijze de algemene voorwaarden van Klarna.

*Voor achteraf betalen brengen wij extra kosten in rekening. De kosten bedragen E1.21 + 3% over de totale orderwaarde. Dit zijn de kosten die wij ook in rekening krijgen gebracht van onze payment provider voor deze betaalmethode.

Betalingen vanuit Belgie

Je betaalt voor jouw bestelling bij ooglapjes.nl via Bancontact/Mistercash, Belfius Pay button of KBC Pay button, dit is snel, eenvoudig en bovendien veilig.

JJe kan er van uit gaan dat jouw veiligheid op ooglapjes.nl goed is geregeld. Zie je het slotje in de adresbalk van jouw browser voor onze domeinnaam? Dat betekent dat je deze webwinkel via een SSL verbinding bezoekt.

Dat wil zeggen dat jouw gegevens altijd veilig via een versleutelde verbinding worden verstuurd.