Wij bieden graag snelle en gratis verzending!

Verzendkosten

Nederland

Bij ooglapjes.nl is de verzending altijd gratis. De prijzen die je in onze webwinkel ziet staan zijn dan ook inclusief afleveren bij jou thuis.

Wij werken uitsluitend met PostNL. Bestellingen worden in de regel afgeleverd via gewone post, brievenbuspakket of pakket. Dit hangt uiteraard af van jouw bestelling.

België

Wij versturen uiteraard ook naar België. Helaas kunnen wij door onze scherpe prijsstelling geen gratis verzending naar Belgie aanbieden.

Je betaalt voor de verzending slechts het reguliere brievenbus posttarief. Je betaalt nooit meer verzendkosten dan ooglapjes.nl zelf maakt.

De verzendkosten voor jouw bestelling worden zichtbaar op het moment dat je naar de afreken pagina gaat.

Levertijd

Nederland

Wij doen elke dag enorm onze best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou afgeleverd te krijgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, worden praktisch altijd, dezelfde dag nog verzonden.

Mocht er iets anders gaan dan gepland brengen we jou uiteraard gelijk op de hoogte.

Wij werken uitsluitend met PostNL. Jouw bestelling wordt afgeleverd via gewone brievenbuspost, brievenbuspakket of pakket, net afhankelijk van jouw bestelling.

Onder normale omstandigheden zal levering van jouw bestelling de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wij hebben echter geen invloed op Post NL en en dus ook niet op het tijdstip van levering. Jouw bestelling zal in de meeste gevallen echter gewoon door de brievenbus passen. Je hoeft er dus niet speciaal voor thuis te blijven.

België

De levertijd voor bestellingen naar België ligt in de regel op 1 tot 3 werkdagen .

Helaas hebben, ook in België, geen invloed op de post bezorging en om die reden kunnen we geen toezeggingen doen (of garanties geven) omtrent het exacte lever tijdstip van jouw bestelling.

Ik heb een verkeerd adres doorgegeven!

Dit kan altijd gebeuren en absoluut nog geen reden tot paniek! Neem meteen contact met ons op via telefoonnummer: 085-0606329 of via de email (linksbovenin deze pagina). Wij proberen dan, als dit nog mogelijk is, de zending gegevens nog te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor een verkeerde bezorging door jouw eigen fout. Uiteraard zullen we alles in het werk stellen om de levering alsnog op het goede adres bezorgd te krijgen.