Lees hier hoe wij omgaan met garantie en hoe wij onze klachten afhandelen.

Garantie

Jij hebt het volste recht op garantie, mocht het, ondanks onze voortdurende zorg voor kwaliteit, toch voorkomen dat een product toch eerder defect raakt dan jij dit mag verwachten lossen we dat op!

Gezien de aard van onze producten bieden wij 3 maanden garantie op je aankoop. Binnen deze termijn lossen wij eventuele defecten uiteraard op. Mochten er problemen met onze producten zijn buiten deze periode zoeken wij, samen met klant, naar de mogelijkheden op gebied van Coulance.

Uitgesloten van garantie:

  • Schade, defecten of gebreken die ontstaan zijn door inwerkingen van buitenaf, beschadiging (al dan niet opzettelijk)
  • Onregelmatigheden veroorzaakt door onjuist of onheus gebruik of door gebruikmaking voor doeleinden waar het product niet voor bedoelt is.
  • Aanpassingen, modificaties en/of reparaties door jou zelf uitgevoerd.
  • Zoekraken van retourzendingen.

Klachten

Ondanks onze voortdurende kwaliteitscontroles en zoektocht naar de allerbeste klantenservice kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er iets niet gaat zoals gepland. En het kan maar zo zijn dat jij zo ontevreden bent dat je een klacht wenst te maken over onze dienstverlening of producten.

We raden je aan om in geval van klachten deze als eerste bij ons kenbaar te maken door contact met ons op te nemen.

Onze belangrijkste kernwaarde is namelijk het voorop stellen van onze klanten, de kans dat je er met ons uitkomt is dan ook zeer hoog 😉

Leidt dit onverhoopt toch niet tot een oplossing

Dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Dit ODR platform is te vinden op

http://ec.europa.eu/odr

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.